Voordelen

The sky is the limit

Voordelen ten opzichte van klassieke handboeken

cursussen voor iedereen Voor iedereen

De cursussen zijn voor iedereen. Je moet geen raketgeleerde zijn om ze te kunnen volgen. Tussen onze studenten vind je werkzoekenden, leerkrachten, mindervaliden, dokters, mensen die dislectie hebben, ingenieurs, enz.


goedkope cursussen Goedkoop

We trachten de cursussen goedkoop te houden om ze zo toegankelijk te maken voor iedereen!


ondersteuning bij handleidingen Ondersteuning

Je kan, indien je dat wenst, kiezen voor ondersteuning en zo vragen stellen aan de auteur, wanneer iets niet duidelijk is.


snelle en veilige betaling Snelle en veilige betaling

Je bent snel vertrokken. Nadat je jezelf registreert, betaal je de cursus via overschrijving. Uw cursus wordt zo snel mogelijk geactiveerd. Wij reageren zo snel mogelijk op vragen en e-mails.


voordelen voor onderwijs Voordelen voor onderwijs

Onze cursussen worden in tientallen scholen en universiteiten gebruikt. Indien je interesse heeft om onze handboeken in uw klas te gebruiken. Ga naar onze aparte secie, specifiek voor scholen. Onze voordelen:

  • ondersteuning voor de leerkracht
  • snelle activatie
  • goedkoop, in kleur, tutorialfilmpjes, enz.
  • zeker van nieuwe cursus bij softwareupdate
    (bv. cs6 naar cc)

gratis updates Gratis updates

Wanneer er een update van een programma of webtaal verschijnt, zal je bij ons ook steeds de nieuwste versie kunnen bespeuren. U krijgt ook automatisch toegang tot deze update.


herschrijven van cursusmateriaal Herschrijven

Deze website staat niet stil. Er wordt dagelijks aan gewerkt. Elk jaar verschijnen er verschillende nieuwe cursussen. Bestaande cursussen worden ook vaak herschreven. Daarbij wordt de inhoud niet enkel aangepast naar de nieuwste versie van een programma, maar ook de input van studenten wordt hierbij verwerkt! Deze cursussen worden ook in meerdere scholen gebruikt. Wanneer duidelijk wordt dat vele studenten steeds bij eenzelfde item vragen hebben, is dat omdat de cursus ergens tekort schiet. Hier wordt dan rekening mee gehouden bij de nieuwe versie!

zelflerend Zelflerend

De cursussen zijn zelflerend. Ze zijn allemaal geschreven vanuit het standpunt van een student die het programma nog niet kent. Hierdoor bevatten ze een duidelijke en logische volgorde. Je kan bij elke cursus de aangeraden voorkennis lezen.


zorg voor kwaliteit Zorg voor kwaliteit

De cursussen zijn met zorg geschreven door een leerkracht met vakkennis. Je vindt op deze site geen vlugge teksten of gissingen. Alle inhouden berusten op jarenlange expertise, input van studenten en kwaliteit.

Vergewis je van de kwaliteit van onze cursussen: bekijk enkele hoofdstukken!


exclusieve cursussen Exclusieve cursussen

Exclusieve cursussen. Voor sommige cursussen op zelfstudie.be bestaan gewoonweg geen alternatieven bij de klassieke handboeken. Dit is het geval voor de cursus Apps ontwikkelen (android of iOS), erg uitgebreide cursussen Drupal, Templates leren maken, E-marketing en SEO en MODX.


uitgebreid cursusmateriaal Erg uitgebreid

De cursussen zijn erg uitgebreid. Het aantal bladzijden is steeds het equivalent van 100 tot 150 (soms zelfs 200) A4-bladzijden (behalve de cursus SQL en MySQL)!


mobiel leren Mobiel leren

Onze cursussen zijn allemaal aangepast zodat ze correct en snel vertoond worden op smartphone of tablet.


kleur en oefeningen Kleur / Oefeningen

In tegenstelling tot sommige boeken, is alles in kleur en er zijn steeds vele oefeningen beschikbaar. Hierdoor heb je steeds een voorbeeld voor handen en kan je degelijk oefenen. Je kan de benodigde bestanden gewoon downloaden.


begeleidende filmpjes Begeleidende filmpjes

Bij sommige cursussen vind je screencasts waarin wordt voorgedaan hoe je iets kan maken. Handig waar woorden tekort schieten...


gemakkelijk Gemakkelijk

Je kan de cursussen gemakkelijk doorzoeken op trefwoord, terwijl je bij klassieke handboeken soms lang moet bladeren.


zelfevaluatie Zelfevaluatie

Wij houden regelmatig enquêtes om te polsen naar de tevredenheid van onze studenten. Op die manier trachten we onze site en cursusinhouden te verbeteren. Lees hier enkele reacties na.

© 2000 - 2016 Zelfstudie.be - Alle rechten voorbehouden

Website laten maken: kerfuffle.be - Website publiceren: zelfhosting.com