Getuigenissen van enkele studenten

Zelfstudie.be heeft reeds duizenden studenten en honderden leerkrachten geleerd hoe je een website kan bouwen.

Wij vinden zelfevaluatie en tevreden leden erg belangrijk. Daarom dat iedereen vrijblijvend getuigenissen kan posten. We laten jullie aan het woord om uit te drukken wat Zelfstudie.be voor je betekend heeft.

Hier kan U uw eigen verhaal kwijt!

Zestien jaar zelfstudie.be, meer dan 19.000 studenten. Het levert onderstaande verhalen op:

"De cursussen zijn duidelijk en goed te volgen. Je legt hiermee de juiste basis. Ik kan niet anders zeggen dan: DOEN!"

 

- Heidi van der Heijdt -

Anderhalf jaar geleden was ik op zoek naar een zelfstudie om websites te leren maken. Ons bedrijf had namelijk een zeer gedateerde website, en wij waren niet van plan veel geld uit te gaan geven voor een nieuwe website.
D.m.v. de dreamweaver-cursus van Zelfstudie.be heb ik uiteindelijk zelf onze eigen nieuwe website kunnen bouwen. Dit is mij zo goed bevallen dat ik daarna nog diverse andere cursussen heb gedaan, waaronder Fireworks, Flash en Photoshop. Bijzonder hierin is dat ik in Nederland woon, maar uiteindelijk dus ben beland bij een Belgische opleidingsinstituut!
Inmiddels maak ik aan de lopende band websites waarbij de rode draad SEO is. Daarnaast ben ik inmiddels ook bezig een Google Adwords gecertificeerd te worden en heb ik mijn huidige baan opgezet om mij volledig op websites en internetmarketing te richten!

"Dankzij de kennis die ik met deze cursus heb opgedaan ben ik nu een onafhankelijke bouwer van mijn eigen website, waarbij de mogelijkheden onbeperkt lijken."

 

- Jan Klupper -

Als persfotograaf en recensent moet ik snel en zonder problemen mijn reviews aan het publiek kunnen aanbieden. Aan mijn eigen website moest constant gesleuteld worden, en ondanks dat ik wel kennis heb van html en php was ik voor de meer gecompliceerde toepassingen aangewezen op derden.

Dat werd ik aardig beu, en hoorde iets over Drupal. De cursus op zelfstudie. Ik leerde mij snel en eenvoudig de taal van Drupal. Te beginnen met de basisfuncties zoals het plaatsen van artikelen, de nieuwsbrief, contactformulieren, vertaalfunctie en zoekfunctie. Maar ook het uploaden en installeren van allerlei ingewikkelde modules zoals views en Twitter en templates en lay-out. En nu maak ik zelfs mijn eigen fotogalerij en webwinkel met PayPalmodule.

Af en toe kijk ik nog terug in de cursus om de basisbeginselen van Drupal goed onder de knie te krijgen. Je moet natuurlijk zelf blijven nadenken, en uitdagingen niet uit de weggaan. Maar dankzij de kennis die ik met deze cursus heb opgedaan ben ik nu een onafhankelijke bouwer van mijn eigen website, waarbij de mogelijkheden onbeperkt lijken.

Mijn website: www.janklupper.nl

"Ik heb regelmatig behoefte aan bijscholing"

 

-Harry Haalboom-

Inmiddels ben ik al een ruim aantal jaren tevreden klant en heb inmiddels diverse cursussen van zelfstudie.be  gevolgd. Sinds 2011 woon ik samen met mijn vrouw in Suriname waar wij een klein guesthouse runnen naast een webwinkel met tweedehands boeken. Ook maak ik af en toe websites voor verschillende opdrachtgevers. Dankzij de SEO cursus staat de website van ons guesthouse in Paramaribo al heel lang op de eerste pagina bij google. Sinds kort heb ik toegang tot alle pakketten van zelfstudie.be omdat ik regelmatig behoefte heb aan de nodige bijscholing.
Zelf heb ik lange tijd een opleidingsinstituut voor computertrainingen gehad en was co?rdinator informaticaopleidingen binnen een MBO college. Mijn belangrijkste criteria voor goed onderwijs zijn altijd geweest dat cursisten met plezier naar cursus of school moeten komen en dat de enige manier om met computers te leren werken is er zelf mee aan de slag te gaan, fouten te maken en zelf te zoeken naar oorzaken en oplossingen.  De cursussen van zelfstudie.be zijn prima geschikt hiervoor.
Wij hebben het hier in Suriname super naar onze zin, wel hard werken, maar mijn werk  is nog nooit zo veelzijdig geweest. Gelukkig zijn er ook momenten dat ik even niet achter de computer hoef te zitten omdat ik met gasten een trip maak op zoek naar dolfijnen op de Surinamerivier.

Met warme groet uit Suriname,
Harry Haalboom
www.guesthouse-henin.com
www.boekzoeker.com

"Drupal is een geweldige CMS met erg veel mogelijkheden"

 

- Pieter-Jan Derks -

Na een webdesign cursus (HTML en CSS), wilde ik meer en ik kwam op de site van zelfstudie.be terecht. Ik wilde me Dreamweaver eigen maken. Een geweldig programma waar ik nog vaak mee werk. Ik heb bij Koen de cursus Dreamweaver CS4 gevolgd. Toen ik klaar was had ik het ?deeg?. Ik kon het nu eigenlijk de websites sneller kneden in de vorm die ik wilde. Ik heb vele websites met Dreamweaver gemaakt, en nog steeds.
Ik merkte echter ook, dat de behoefte aan CMS (content management system) toenam en heb me gestort op Drupal. Een geweldige CMS met erg veel mogelijkheden. Wellicht iets complexer dan Joomla, maar de mogelijkheden zijn praktisch onbeperkt. Van een eenvoudige website tot zeer complexe sites. Ik heb nog veel te leren maar via deze cursus heb ik wederom de handvaten gekregen, om er iets moois van te maken.
Ik heb bewondering en waardering voor Koen, die zijn kennis deelt met zijn leden. Daarvoor een groot compliment. Mijn eigen website vindt u op derkswebdesign.nl

"Ik volg een
cursus
Dreamweaver
met ondersteuning,

vanuit ... Thailand!"

 

- Jan Herm -

Ik ben in 1938 geboren in ?s Hertogenbosch.

Qua sociale media, ik weet niet hoe twitter werkt en daar doe ik dus niet aan mee. Ik ben wel op facebook, maar niet zo vaak. Ik vind niet dat ik zo veel te delen heb wat voor anderen interessant kan zijn.

Op zelfstudie.be volg ik momenteel de cursus Dreamweaver deel 1. Spoedig ga ik de cursus Dreamweaver deel 2 volgen. Omdat ik er soms niet in slaag bepaalde acties uit te voeren, heb ik besloten de cursus met ondersteuning te nemen.

"Ik probeer nu Joomla te leren op mijn eigen tempo, op een leeftijd van 80 jaar."

 

- Anoniem -

Ik was gedurende 26 jaar directeur van een plaatselijke Gemeentelijke Basisschool. Na mijn oppensioenstelling, had een leerkracht een bewonderenswaardige poging gedaan om een website op te zetten, maar die was nogal primitief. Ondertussen had ik al een kleine website opgemaakt voor het plaatselijke zangkoor met Dreamweaver, waar ik stilaan mijn weg gevonden had. Zo heb ik dan stilaan die schoolsite overgenomen en houd die nu volledig zelf up to date: www.beernem.be/gemschool.

Ik volg de cursus Joomla in het volwassenenonderwijs. Ik heb nog eens willen proberen om te zien of het nog lukt aan mijn leeftijd van 80 jaar om mee te volgen. Ik heb echter een limiet bereikt en voel dat het tempo niet vlot meer lukt en het geheugen laat het ook snel afweten. Daarom nu proberen op eigen tempo met ?Zelfstudie?.

"Iedere keer dat ik op zelfstudie.be zit, krijg ik weer een bevestiging dat 't de kosten voor de Premium-cursus iedere euro
dubbel en dwars waard is"

 

- Stephan Hoffmann -

Sinds kort ben ik Premium-lid geworden, en het lidmaatschap is echt iedere Euro dubbel en dwars waard. De cursussen
zijn erg begrijpelijk en intu?tief toe te passen op een eigen website.
Ondanks het feit dat er zeer gedegen en diep op de onderwerpen in wordt gegaan zijn de eenvoudige zaken niet over het hoofd gezien.
Dit is toch wel zeer opmerkelijk.
Desondanks zijn de lessen zeer goedkoop, vooral als mijn kijkt naar de concurrentie. Ook heb ik gekozen voor deze manier van leren omdat echt het hele pakket
voor een webdesigner aanwezig is.
Ik ben echt heel erg tevreden over de geboden opleiding.
Mijn eerst site : http://www.stevia-shop.nl

"Bedankt voor alle kennis die jullie met mij en duizenden anderen wilt delen"

 

- Silvio van de Ven -

Ik ben sinds een aantal maanden exclusief lid van zelfstudue.be. Ik ben zelf grafisch designer voor zowel web als grafische layout voor logo, huisstijl en reklame uitingen.
Via internet ben ik voor bepaalde informatie bij zelfstudie.be uitgekomen, ik heb de website toen is heel goed bekeken en daar als test 1 cursus aangevraagd en toen ik met deze cursus begon (magento) was ik eigelijk al vrij snel overtuigd van hoeveelheid kennis en input hier te verkrijgen was. Ik heb toen ook heel snel besloten om mij als exclusief lid aan te melden, omdat ze voor mijn vakgebied eigenlijk wel alle cursussen hebben ben ik daar zeker goed en goedkoop meegeholpen.
Dus Ik kan het dan ook iedereen aanraden die meer of alles wel leren over deze specifieke software pakketten moet zeker is een keer zelf uitproberen wat ik bedoel, want het werkt echt.
Nogmaals Koen heel erg bedankt voor alle kennis die jij met mij en duizenden anderen wilt delen. En hopelijk ga je nog heel lang door.

 

 

 

In het kort

>> Hier kan U uw eigen verhaal kwijt!

Wilk Antoinne

lees alles


Martien Aerts

lees alles

http://www.comandgo.nl


Rob

lees alles

http://www.robbelgraver.nl


wil elderman

lees alles

http://www.friesewitjes.nl


Marjan Dijt

lees alles

http://www.gastelier.nl


Jac Engelen

lees alles

http://www.ncz.nl


marian

lees alles

http://www.rondreis-amerika.be


janita jonker

lees alles

http://www.studioj.nl


Annemieke Hulshof

lees alles

www.gripcoaching.nl


Alex

lees alles

www.alexemme.com


Miriam1

lees alles

geen


Huybregts Luc

lees alles


Peter Gielen

lees alles

www.kinderschatkisten.be


Mary

lees alles

http://www.amsfineartendesign.nl


Geert Vandersteegen

lees alles

http://www.dap-het-park.net


KaZzu

lees alles

http://www.kazzu.be/


Kevin

lees alles

http://www.kevinkraai.com


Martina Gortz

lees alles

http://www.tinaweb.be


Lefebure Gerrit

lees alles

http://www.webmodelation.be


Boeckx Geert

lees alles

http://www.lg-larum.be/


Deny Filip

lees alles

http://www.madylannoy.be


Jan Van den Spiegel

lees alles

/


Benny Vanderhoydonck

lees alles

http://www.lartdebeaute.be/


Kees Torenbeek

lees alles

http://www.stoffelpaard.com


Wim Steynen

lees alles

http://www.f-c-l.eu


Wilfried Maes

lees alles

http://www.goedbezig.be


Van der Biest Els

lees alles

http://www.costaricareis.be/


Daniels Dirk

lees alles

http://www.kleuterschoolhelchteren.be


Toon Donne

lees alles

http://www.derobbertkleuter.be


Jan Doumen

lees alles

http://www.limburgcountry.be


Thierry Willekens

lees alles

http://www.withservice.be/


 

In 2010 werd Koen Timmers, stichter van zelfstudie.be, genomineerd voor de wedstrijd "Held van IT". Hier kon iedereen stemmen en een korte reactie achterlaten.

> U kan deze reacties hier nalezen.

© 2000 - 2016 Zelfstudie.be - Alle rechten voorbehouden

Website laten maken: kerfuffle.be - Website publiceren: zelfhosting.com