cursus Dreamweaver

Adobe Dreamweaver is een programma waarmee je een website kan maken. Het is een professioneel programma en de absolute leider in webdesignsoftware. De huidige versie is Creative Cloud CC. Maar ook van de vorige versies (Creative cloud: CS3 en CS4, CS5.5 en CS6) bieden wij een cursus aan.
In vier delen leer je werken met Dreamweaver. Je leert in deel1 een basissite maken en publiceren. In deel 2 leer je deze site professioneler maken volgens de huidge standaarden en trends. Vanaf deel 3 leer je dynamische websites maken in PHP. Deze zijn gekoppeld aan databases waardoor je een volledig online-aanpasbare website leert maken. Veel succes!

aantal bladzijden Klaar voor gebruik in de klas
voorkennis Vereiste voorkennis: geen
mac Ook voor Mac-gebruikers
mac Onbeperkte tijdsduur

Dreamweaver voor beginners (deel1)

Leer de basis van Dreamweavercursus Dreamweaver beginners

In deze beginnerscursus leer je hoe je een basiswebsite maakt en publiceert op internet. Leer werken met tekstopmaak, figuren, hyperlinks, tabellen, multimedia, lightbox, google maps en veel meer.

Dreamweaver voor gevorderden (deel2)

Word professional in Dreamweavercursus Dreamweaver gevorderden

In deze cursus leer je een professionelere website maken, volgens de nieuwste trends. Leer vlug wijzigingen aanbrengen inzake layout en inhoud. Leer werken met CSS, templates, divs, integratie sociale media, crossbrowsercompatibiliteit, 960gs, enz.

Leer websites bouwen volgens de methode van de professionele webdesignbureaus!

Dreamweaver - DEEL 3

Dynamische website voor beginners

cursus Dreamweaver dynamisch

In deze cursus leer je een eenvoudige dynamische website in php maken en koppelen aan een MySQL-database. Je hoeft hiervoor niets van php-code te kennnen! Hierdoor kan je zelf je gastenboek, fotoalbum, poll, forum of webwinkel maken.

Dreamweaver - DEEL 4

Dynamische websites voor gevorderden

cursus Dreamweaver dynamisch gevorderden

In deze cursus leer je werken met Adobe Dreamweaver Developer Toolbox. Dit pakket bestaat echter wél voor CS3 en CS4, maar niet voor CS5 en hogere versies.

 

© 2000 - 2016 Zelfstudie.be - Alle rechten voorbehouden

Website laten maken: kerfuffle.be - Website publiceren: zelfhosting.com