Behaal een certificaat

Toon wat je waard bent

Onze certificaten kan je gebruiken om aan je werkgever te tonen dat je een cursus met succes gevolgd hebt. Het kan ook interessant zijn bij sollicitaties. Het kan natuurlijk ook voor jezelf een bevestiging zijn dat je de leerstof onder de knie hebt.


Je kan voor praktisch elke cursus een certificaat behalen. Concreet houdt dit in dat je een werkstuk - noem het een eindwerk - maakt, dat door de auteur van de respectievelijke cursus verbeterd wordt.

Een certificaat kost € 60 en kan via de registratiepagina aangeschaft worden.

  • Certficaten kan je hier aanschaffen. Kies een cursus en klik "Certificaat" aan.
  • Neem contact met ons op, indien je vragen hebt

Badges

Wanneer je inlogt, kan je zien welke badges je reeds behaald hebt. Eén badge heb je alvast dadelijk verdiend. Wanneer je onze site of cursus op Twitter en/of Facebook deelt, krijg je bijhorende badge. Stuur ons hiervoor een mailtje om ons hierop te wijzen. Voor de cursussen (bv Drupal, Photoshop, Wordpress, enz.) zijn badges aan certificaten gekoppeld. Nadat je een kleine proef aflegt voor een specifiek vak kan je hiervoor een certificaat en bijhorende badge verdienen.

Specifiek: wat moet je doen om een certificaat te behalen

Wat je exact moet maken of doen, hangt af van de cursus die je volgt:

Maak een website met onderwerp naar keuze. De website mag maar moet niet online staan. Maak een website met daarin minimaal 3 pagina's en 2 berichten op de voorpagina. Zorg dat je tekstopmaak en afbeeldingen invoegt. Maak een contactformulier en een zoekfunctie. Wijzig de layout door een andere template te installeren. Stuur de url van de site of - indien offline gebouwd - de site gezipped (vergeet de database niet) via wetransfer.com of dropbox.com.
Breid je website uit met minimaal 5 modules/plugins, maar liever nog 10 modules/plugins en zorg zo voor extra functionaliteiten in je site. Je kiest zelf de aard van deze uitbreidingen. Indien je met Drupal werkt, moet je minimaal 1 view gemaakt hebben. Stuur de url van de site of - indien offline gebouwd - de site gezipped (vergeet de database niet) via wetransfer.com of dropbox.com.
Bouw een eigen template in HTML en CSS - dus zonder een hulpprogramma als Artisteer. De template mag responsive (mobiele apparaten) zijn, maar dat moet niet. Het ondwerwerp, kleuren, gebruikte afbeeldingen zijn volledig naar wens.
Wij geven u een website die u dient te onderzoeken op zoekvriendelijkheid. U maakt een verslag in Word (of andere tekstverwerker) wat goed en niet goed is in deze website naar zoekvriendelijkheid toe. U neemt in het verslag op welke acties ondernomen moeten worden om de site een betere ranking te geven. Hierbij geeft u aan hoe belangrijk elke actie is.
Bouw een website die bestaat uit minimaal 3 pagina's. De site moet correcte HTML en CSS-code hebben. Zet zoveel mogelijk opmaak in CSS. Zorg dat je tekstopmaak en figuren gebruikt in je pagina's. Gebruik minimaal 1 tabel. Maak een formulier (dit hoeft niet te werken). Zorg voor interne en externe (relatieve en absolute) hyperlinks. Onderwerp en layout is naar eigen keuze. Leuke extra's zijn: lightbox, google maps, youtube-video, ... Maar dit is niet verplicht. Maak een zip van je website en stuur deze naar ons via mail of wetransfer.com.
Maak een game met enkele actoren en rules/behaviors. Je kiest zelf de aard van de game. Publiceer deze game als HTML en stuur ons de link. Tracht zoveel mogelijk technieken op te nemen (zwaartekracht, score, timer, actoren die mekaar raken, enz.)
Maak een website die bestaat uit minimaal 2 pagina's. Zorg dat de website correct getoond wordt op smartphone en tablet. De site moet tekst en afbeeldingen bevatten. Je mag deze puur in HTML en CSS-mediaqueries maken, of je mag Skeleton, Bootstrap of andere CSS Framework maken.
Maak een collage van de foto's die je van ons krijgt. Hierbij moet je diverse foto's samenzetten, werken met lagen, tekenen, selecties maken, transformeren en tekst invoegen. Daarnaast moet je kleine foutjes uit 1 specifieke foto halen en werken met enkele gereedschappen (natte vinger, verscherpen, doordrukken, ...). Sla de collage op als PSD en stuur deze via wetransfer.com naar ons.
Teken een lego- of playmobilmannetje vectorieel (voorbeeld). Teken daarnaast ook een bepaalde merknaam naar keuze (voorbeeld. Je werk wordt beoordeeld op de nauwkeurigheid en gebruikte technieken. Zorg dat je voldoende met de pentool werkt. Sla op en stuur ons het bronbestand door via wetransfer.com.
Maak een flyer of poster met onderwerp naar keuze. Zorg dat je minimaal 3 diverse afbeeldingen gebruikt, tekst met tekstopmaak. De foto's moeten passend en optimaal bewerkt zijn. Zorg voor een tekstomloop. Sla het bronbestand op en verstuur het ons via wetransfer.com
Maak een webshop met onderwerp naar keuze. Zorg dat er minimaal 5 producten in je shop zitten, verdeeld over diverse categorieën. De producten moeten in een winkelkar gestoken kunnen worden. Er moet afgerekend kunnen worden met 2 verschillende betalingsmogelijkheden (PayPal, cash, overschrijving, bancontact, iDeal, Visa, ...). Een leveringswijze of werking met stock (voorraad) is interessant maar niet verplicht. Indien online, stuur de url naar ons adres. Indien offline, maak een zip van uw site (inclusief database) en stuur deze via wetransfer.com naar ons adres.

Wanneer je niet slaagt op je werk, dan krijg je een nieuwe kans. Je krijgt ook feedback bij je werk.

© 2000 - 2016 Zelfstudie.be - Alle rechten voorbehouden

Website laten maken: kerfuffle.be - Website publiceren: zelfhosting.com